Werken bij KENT

KENT biedt verschillende carrièremogelijkheden.

Of u nu op zoek bent naar een baan op kantoor of u wil deel uitmaken van onze sales force: In dit deel krijgt u een indruk van hoe uw werkdag eruit zou kunnen zien als toekomstige werknemer KENT.

Maak uw keuze

Wij zijn een innovatieve onderneming en willen dat onze nieuwe medewerkers daardoor worden gemotiveerd.

KENT biedt verschillende carrièremogelijkheden. Of u nu op zoek bent naar een baan op kantoor of u wil deel uitmaken van onze sales force: In dit deel krijgt u een indruk van hoe uw werkdag eruit zou kunnen zien als toekomstige werknemer KENT.

In heel Europa zijn 380 collega's actief in diverse domeinen, zoals marketing, CRM, technische ondersteuning, productmanagement en aankoop, financiën, klantenondersteuning, verkoop en key account management, in ons magazijn of in human resources. Wij garanderen je een variëteit aan taken en uitdagende projecten, ongeacht je toekomstige werkdomein!  Wij hechten belang aan je kwalificaties en je troeven. Daarom is iedereen welkom!

Premium producten voor onze klanten in de automobiel-, industriële en maritieme sector - dat is waar het merk KENT voor staat. Onze producten worden ontwikkeld volgens de strengste normen en geoptimaliseerd voor alle klanten om hen te helpen efficiënt te werken. Onze vlotte verwerking van bestellingen helpt onze klanten om nieuwe business te genereren. Onze producten worden bestempeld als "premiumproducten". Naast de hoogwaardige kwaliteit van onze producten waarderen onze klanten ook de experts van KENT. Zij dragen bij aan het succes van KENT door hun kennis van de sector, door persoonlijk advies te bieden op de site van de klant en door de specifieke behoeften van de klant te identificeren.

Directe verkoop is onze passie en zit in ons DNA.

Ons verkoopteam is de motor van ons succes. Als verkoopmedewerker krijg je directe feedback en directe erkenning van de klanten. Je helpt onze klanten met hun problemen en met de ontwikkeling van hun activiteiten, of je toont hun de reële meerwaarde van onze producten. Veel verkoopmedewerkers hebben langdurige relaties opgebouwd met onze klanten. Dat is wat onze specialisten elke dag doen en wat ze het leukst vinden aan hun werk. Veel van onze beste teamleden – ongeacht de divisie waarin ze werken – hadden geen ervaring in de verkoop en hadden zelfs nooit gedacht dat ze in onze sectoren zouden werken. Maar met veel energie, empathie, competitief gevoel en onze interne opleiding en specifieke trainingen, zijn ze specialisten geworden die onze klanten toegevoegde waarde leveren.

Deel ervaring met onze medewerkers

Chris Hadden - Regional Sales Manager

Chris Hadden - Regional Sales Manager

Chris Hadden - Regional Sales Manager

Ik kwam bij KENT terecht zonder verkoop ervaring. Ik kwam van een praktische achtergrond en dit was mijn sterkte want ik leerde mijn vak “on the job”  

Dankzij de hulp en de ondersteuning, op en naast het terrein, werd er aan onze behoeften voorzien om te groeien als mensen en ons te helpen ontwikkelen om ons volledig potentieel te bereiken. KENT is een belangrijk bedrijf voor mij, het heeft me geholpen de persoon te worden die ik nu ben. Sinds ik werk bij KENT heb ik ons huis gebouwd, trouwde ik met mijn lieve vrouw en hebben we nu twee prachtige kinderen. Ik voel me zeer bevoorrecht en ben KENT zeer loyaal. Na 12 jaar is er nog steeds veel te doen en te bereiken en blijft het me elke dag verder uitdagen.

Vorige
Volgende

Clément Castelein - Data Analyst Junior

Clément Castelein - Data Analyst Junior

Clément Castelein - Data Analyst Junior  

Ik begon bij KENT in maart 2019 tijdens de laatste stage van mijn studies om te werken aan statistieken, analyses en rapportering. Nu, 6 maanden later, heb ik een vast contract voor bepaalde duur van 16 maanden als Junior Data Analyst.

Dankzij KENT kan ik ervaring opdoen te werken in een internationale omgeving. Dankzij de werkomgeving en de dynamiek van al mijn collega’s was er een makkelijke en prettige integratie die mijn werk nog interessanter maakt. Ik kijk uit naar al de uitdagingen die KENT me kan bieden.

Vorige
Volgende

Peter Verhavert - Sales Representative

Peter Verhavert - Sales Representative

En 1990, j’ai démarré ma carrière professionnelle chez KENT. La qualité élevée de la ligne de produits  m’a énormément attiré et me motive toujours pour pouvoir vendre « KENT ». Mon enthousiasme a été transmis à certains de mes amis qui depuis ont également trouvé une place chez KENT et qui travaillent encore aujourd’hui certains depuis plus de 20 ans.

J’ai commencé en tant que représentant de commerce pour la division Automotive. Depuis 7 ans, je vends exclusivement la gamme Industrie aux entreprises, indépendants et PMEs qui s’occupent principalement des entretiens techniques ainsi que des techniques de montage.

Le contact avec un vendeur KENT ainsi que la plus-value de nos produits conduit à une situation win-win.

Le fait que nos clients méconnaissent la qualité de nos produits d’entretien nous permet de retourner facilement chez nos clients fidèles, les faire travailler de manière beaucoup plus efficace et d’en rencontrer beaucoup très contents.

Vorige
Volgende